Skip to main content
 

Farah Samad

A Mother | A Teacher | An Entrepreneur

Kuih Raya

Jom Order Biskut Arab

Ya ampunnnnnn geram tengok si gebu biskut arab ni bersusun dalam tray pembakar. Ni baru tengok je, bila dah masuk dalam mulut cair dan kerangupan makin menjadi-jadi. Boleh dijadikan hadiah…
FarahSamad
May 23, 2019
Uncategorized

Retro Night ALUMNI FKK

Alhamdulillah selepas 5 tahun melangkah keluar dari pintu gerbang UiTM akhirnya kembali semula. Jemputan ke "An Evening With ALUMNI of FKK UiTM" yang diadakan di Intekma Resort & Convention Centre…
FarahSamad
November 26, 2017
Uncategorized

Trip to Jakarta

Travel kalini memang bawa mood lain daripada mood travel sebelum ni. Tak pernah rasa gusar sampai macamni sekali nak tinggalkan adik-adik kat rumah sendirian dan mereka kena uruskan diri sendiri…
FarahSamad
August 23, 2017
Ramadhan 1438

Salam Satu Ramadhan 1438

Assalamualaikum, Sempena satu ramadan tahun 1438 hijrah ni, tergerak hati nak mulakan penulisan di blog baru ni. Alhamdulillah harini diberi kelapangan masa dan kesihatan yang baik untuk penulisan ini. Syukur…
FarahSamad
May 27, 2017
Uncategorized

Kerana wanita

28 Mac 2015FS terlibat secara langsung untuk projek mega Rahsia Aura Perniagaan (special edition). Dengan izin Allah, FS berkenalan dengan ramai kawan baru dari online sehingga kami bertentang mata. AlhamdulillahDi…
FarahSamad
April 28, 2015
Uncategorized

Rahsia Aura Perniagaan (Special Edition)

AlhamdulillahSabtu (28.3.2015) telah berlangsung seminar Rahsia Aura Perniagaan (Special Edition) di Dewan Institute International Academy Islamic Study (IAIS) bersebelahan Mahsa Universiti.Turut hadir seramai 250 peserta pada sesi pagi, dan kehadiran…
FarahSamad
March 31, 2015
Uncategorized

Jutawan Suri Rumah

Terpanggil untuk hadir ke Seminar Rempah Ratus Jutawan Suri Rumah 2015 oleh Puan Eida Hassan.FS teringin nak jumpa Kak Eida, nak sembang dengan beliau jatuh bangun dalam bidang usahawan. Sangat…
FarahSamad
March 31, 2015
error: Content is protected !!