Skip to main content
 

Farah Samad

A Mother | A Teacher | An Entrepreneur

Suka Duka

Saje suke2 nk bercerita…

Mulai saat ni, aku akan mula busy ngan Design Project 2 (DP2)...progress skang, grup2 lain dah stat chemical equipment design but my grup hysys (kerja DP1) still stuck lagi...bukan stuck…
FarahSamad
January 24, 2011
Healthy LIfe

Jom jadi sihat!!!!

Article ni aku dapat dari clerk kat tempat aku praktikal...kitorg same2 suke makan buah, pantang jumpe buah, xsah kalau xbeli (hanya kalau ada duit yeee..hahahahaha). paling fevret buah oren ngan…
FarahSamad
January 22, 2011
Sempoi

~Cari ideA~

Dengan gembiranya aku merasmikan blog ni =) Sweet betul limau ni...haha, saje nak letak pic ni, dah macam Kiwi ngan Orange dalam komik Le Gardenie by Ben. Aku kiwi and my…
FarahSamad
January 14, 2011
error: Content is protected !!